in

Valg: Få medindflydelse via lokaludvalget

borgerindflydelse. Der er valg til Vanløse Lokaludvalg onsdag 28. februar – Vil du have medindflydelse på Vanløses udvikling så mød op.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

demokrati: Vanløse skal have nyt lokaludvalg

Onsdag 28. februar er der valg til Vanløse Lokaludvalg, hvor det nye lokaludvalg skal vælges. Medlemmerne til lokaludvalget vælges af lokalområdets foreningsrepræsentanter på valgmødet 28. februar 2018.

Brænder du og din forening for Vanløse, og ønsker i at få indflydelse på bydelen udvikling, så kan I stille en repræsentant til valg- og opstillingmødet. For at stille op til lokaludvalget skal repræsentanten være fyldt 18 år og repræsentere en forening, som har virke i Vanløse bydel.

Et bindeled

Hvad kan man som medlem af lokaludvalget?

Lokaludvalget er bindeled mellem Københavns Borgerrepræsentation og vanløseborgerne. Lokaludvalgets medlemmer kan få sat fokus på mærkesager i bydelen, og er en del at et netværk, der brænder for at gøre en forskel i bydelen. Man får ligeledes erfaring med politik og byudvikling på lokalt plan, og er med til at planlægge møder og begivenheder.

Lokaludvalget består af i alt 23 personer og repræsenterer frivillige organisationer, brugerbestyrelser indenfor skole-, idræts-, ældre- og daginstitutionsområdet, boligområdet, samt andre foreninger med lokale aktiviteter.

Derudover sidder en repræsentant udpeget af hvert af de politiske partier i Borgerrepræsentationen.

Indflydelse på arbejdet

Kan man få indflydelse selvom man ikke ønsker at stille op?

Ja. Selvom du og din forening ikke ønsker at sidde i det nye lokaludvalg kan I stadig få indflydelse på, hvem der bliver valgt ind, ved at tilmelde jer valg- og opstillingmødet. Det er nemlig her, at de foreninger, netværk og bestyrelser, der skal fungere som bindeled mellem Vanløses borgere og Borgerrepræsentationen de næste 4 år, vælges.

Man har også mulighed for at være med i arbejdsgrupperne, som planlægger og udfører projekter i bydelen, uden at være medlem af lokaludvalget.

Hvis du vil vide mere om Vanløse Lokaludvalg og hvordan du får indflydelse på bydelens udvikling, kan du finde information, tilmeldingsblanket og andre nyttige links på hjemmeside www.vanloeselokaludvalg.kk.dk.

Kommer gerne forbi

Sekretariatet for Vanløse Lokaludvalget kommer gerne forbi til et møde hos din forening, netværk eller bestyrelse og fortæller mere om dets virke. Vil du have besøg af os, så kontakt sekretariatet på: vanloeselokaludvalg@okf.kk.dk eller på mobil 2612 1211.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Naboer: Farlig trafik ved nybyggeri vil ramme børn og handicappefde

Taget løftes – på den fede måde