EY-komplekset ved Dirch Passers Allé får i nær fremtid nye beboere

Skat flytter til Flintholm

PÅ VEJ. Skats nye hovedsæde kommer til at ligge i Flintholm i EY-komplekset ved Dirch Passers Allé,

Af Heidi Engelund

hee@minby.dk

NYE BEBOERE: »Det er en kæmpe gevinst for Frederiksberg,« lyder det fra Laura Lindahl (LA), der er rådmand og formand for Arbejdsmarkedsudvalget.

Begejstringen skyldes, at Skat flytter ind i EY-komplekset ved Dirch Passers Allé med 1.000 ansatte. Det er Skats enhed, Udviklings- og Forenkilingsstyrelse med ansvar for it-systemer, der flytter ind på Osvald Helmuths Vej.

De første it-eksperter fra Skat flytter til Flintholm i december. Resten af medarbejderne venter med at pakke flyttekasserne til om to år, da de nuværende medarbejdere fra revisor- og rådgivningskoncernen EY skal flytte til nye lokaler på grunden ved siden af, før lokalerne er helt tomme.

Flytter også til Aalborg

»Vi fastholder 950 EY-arbejdspladser og får tiltrukket lige så mange job fra den nye it-skattestyrelse. Begge dele er med til at styrke Flintholm som et attraktivt erhvervsområde, og Frederiksberg har masser af højtuddannet arbejdskraft og mange unge, som f.eks. studerer på CBS eller på IT-universitetet, der kun ligger få metrostop fra kommunegrænsen,« siger Laura Lindahl.

Hun sidder i Folketinget og har sammen med regeringen været med til beslutningen om at styrke Skat med flere ansatte, men også at dele Skat op i syv nye styrelser.

Mindre dele af Udviklings- og Forenklingsstyrelsen rykker også til Middelfart og Aalborg, men størstedelen af medarbejderne forbliver i København og på Frederiksberg.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Heidi Engelund

Om journalisten Heidi Engelund

Jeg er journalist på Frederiksberg Bladet, og er altid glad for at skrive om det lokale, stort og småt, rundt omkring på Frederiksberg. Har du et godt tip, så er du altid velkommen til at maile til mig på hee@minby.dk

Nabo udlejer areal til skolegård

|

Bruger du de forkerte træningssko?