I en hal på Amager samler kommunens medarbejdere de nedpillede valgplakater fra partierne. Det koster 170 kroner per plakat
in

Juleferiecamp for alle børn i Sydhavnen

JULEFERIE. Store forestillinger for de små og små workshops for de store til julen på Karens Minde.

Af René Mølskov

rem@minby.dk

JUL JUL JUL: Juleferien for skolebørnene er ekstralang i år. Så er det jo heldigt, at Feriecamp har lavet et vildt program med kultur og idrætsaktiviteter for børn i alle aldre på Børnekulturstedet Karens Minde.

Juleferien bliver skudt i gang med en gennemført forestilling for de 0-4-årige onsdag d. 20. december, hvor GazArts ’SneØjne’ kan opleves.

Forestillingen er en moderne danseforestilling om at opleve sne for første gang. Forestillingen spiller kl. 10.00 og kl. 16.00. Den er gratis, men man skal bestille plads via www.bkultur.dk.

Capoeira og skak

Efter helligdagene i julen er der en lang række aktiviteter for de seks til 17-årige. Fra 27. til 30. december er der hver dag fuldt program kl. 10.00-16.00 på Karens Minde. Her kan man prøve kræfter med capoeira, skak eller dans. Der er kunstværksted og muligheden for at lave sin egen nytårshat.

Onsdag 27. og torsdag 28. december klokken 13.00-15.00 er der desuden fægtning. Og fredag og lørdag er der en særlig flaskepost-workshop, hvor børnene kan lave flaskeposter med små scenografier, pop-up-elementer og lys, som vil blive en del af en større udstilling, der vil pynte gårdspladsen på Karens Minde denne vinter.

Teater for de større

Fredag vises forestillingen ’Hjem’ af nogle af dansk børneteaters koryfæer Teaterværkstedet Madam Bach. Forestillingen er for 2-6-årige og vises kl. 10.00 og kl. 14.30. Den er gratis, men man skal bestille billet via www.bkultur.dk.

Hele programmet for FerieCamp kan ses på bkultur.dk. Alle tilbud er gratis, og de fleste aktiviteter kræver ingen tilmelding. Alle aktiviteter foregår på Karens Minde og på områderne omkring.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

En rose så hun skyde – nu er den i fint selskab

FB ansætter sportslig børneleder