in

Brug en lokal advokat, og få de bedste resultater

Mange havner på et tidspunkt i deres liv i en situation, hvor de kan få brug for en advokat. Det kan dreje sig om en bred vifte af forskellige problemstillinger af mere eller mindre alvorlig grad. Når behovet for en advokat melder sig, er der typisk tale om, at du hurtigt har brug for assistance til at løse en problemstilling eller blot har brug for hjælp eksempelvis i forbindelse med et huskøb. Så er det smart at have en advokat i nærheden, og bor du i København, er en advokat i København det indlysende valg.

Hvad kan en advokat hjælpe med?

Nu kan du jo så med rette spørge om, hvad en advokat kan hjælpe med. For det forholder sig altså ikke altid som i amerikanske TVserier, hvor det meste af arbejdet foregår i en tætpakket retssal, hvor der konstant råbes “protest”. En advokat beskæftiger sig med en lang række af forskellige områder, hvor de juridiske spørgsmål spiller en afgørende rolle. Det kan eksempelvis være spørgsmål om:

● Erstatningsskader
● Køb af fast ejendom
● Forsvarssager
● Erhvervsret

Og meget andet. Fælles for advokatens virke er, at han eller hun kan gennemskue den jura, som er vigtig i netop dit tilfælde og anvende den aktivt, så du får bedst og mest muligt ud af de vanskeligheder, du er havnet i.

Advokat til privat og erhverv

Både i privatlivet og som virksomhedsejer kan du komme i en situation, hvor du får behov for juridisk assistance. Hvis du ejer en virksomhed, kan du for eksempel benytte en advokat, hvis du har spørgsmål om overdragelse af virksomheden eller er usikker på, hvordan du skal forholde dig til et eventuelt krav fra SKAT. Det kan naturligvis også dreje sig om interne forhold i din virksomhed, du ønsker belyst.

Som privat er det vigtigt, at du ved, at en advokat kan hjælpe dig på mange forskellige områder. Det kan dreje sig om oprettelsen af et testamente. Måske har du brug for juridisk hjælp til håndtering af et dødsbo? Eller også er du måske uheldigvis havnet i en situation, hvor du skal i Retten. Her er det absolut tilrådeligt, at du får dig en advokat. Og du er i øvrigt ikke tvunget til at bruge den advokat, som du bliver tilskikket af det offentlige.

Et spørgsmål om retssikkerhed

Det er meget vigtigt, at du er opmærksom på, at du er i din gode ret til at inddrage en
advokat i en sag, når du føler, at der er opstået et behov for det. Selvom du sagtens kan
gennemføre et boligkøb eller en straffesag uden en advokat ved din side, kan du være sikker
og vis på, at resultatet ikke bliver optimalt. Og du bør altid sørge for, at sådanne situationer
ender med det bedste resultat. Men det kræver et indgående kendskab til jura og de
elementer, som følger i juraens kølvand at kunne få det bedste resultat ud af en sag, som på
forhånd er indviklet. Det kan en advokat hjælpe dig med.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Brug en advokat, når du skal købe bolig

Skilsmissens formaliteter: Husk en familieadvokat