Grafik: Benedicte Lorenzen
in

Sådan stemte borgere i Valby og Sydhavnen

LOKAL STEMMEFORDELING. Kommunalvalget er veloverstået, og de sidste valgplakater er efterhånden ved at være pillet ned. Men hvordan faldt de lokale stemmer egentlig ud, det bringer vi her et overblik over.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Benedicte Lorenzen

Written by Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Julekaravanen på besøg

De skal bygge sydhavnsmetro