in

3 tips: Gaveforslag til hende, der har alt

Man vil gerne gøre kvinden i sit liv glad, og derfor vil man selvfølgelig gerne give hende den helt perfekte julegave. Men hvad giver man kvinden, der har alt? Vi har lavet en liste med 3 bud på perfekte julegaver til hende. Så slipper du for at købe en forkert gave, og som man siger: Happy wife happy life.

1. Smykker

Som Marilyn Monroe siger det, så er ’diamonds a girl’s best friend’. Noget, som vi gang på gang får bekræftet, og det er da også en evergreen at give sin kæreste smykker. Tricket er derimod at vælge det rigtig smykke.

Her kan det være en god idé at lure lidt i kærestens smykkeskrin for at få en idé om, hvad hun er til. Går hun mest med simple halskæder i sølv, så er det en god idé at gå i den retning. Er hun derimod mere til fingerringe, bør man overveje sådan en i stedet for. En populær smykkemager for tiden er Julie Sandlau, så en Julie Sandlau ring kan du næsten ikke gå galt i byen med til dette års julegave.

Der er en grund til, at smykker er et populært valg til kæresten: Smykker har en længere holdbarhedsdato end eksempelvis tøj og sko, så derfor er det en rigtig fin ting at få fra en, man holder rigtig meget af, hvilket automatisk gør det til en meget personlig gave.

2. Oplevelser

At give oplevelser er blevet enormt populært de seneste år, og det er da også en rigtig god gave og specielt til kæresten. Hvis du i forvejen mener, at hun har alt, så er det mere end oplagt at give hende en oplevelse. Du kan give hende en tøsetur med pigerne eller et spaophold med sin mor, men den mest populære løsninger og den hun nok bliver gladest for er en oplevelse med dig.

Her skal du selvfølgelig tænke ind over, hvad hun er glad for. Er hun vild med musicals er det et oplagt valg, drømmer I om en romantisk rejse til Paris er en weekendtur til hjerternes by oplagt. Har hun andre hobbyer som heste og ridning, kunne en tur på hesteryg være oplagt.

Det smarte ved at give hinanden oplevelser er, at det nemt kan tilpasses til din økonomi. En tur på hesteryg kan eksempelvis både lade sig gøre på den lokale strand og på Island.

3. Det hun ikke vidste, hun ønskede sig

Den bedste gave man giver, er den, der ikke står på ønskelisten. Det kræver lidt mere af dig, men til gengæld er det skønt at give en gave, som hun måske slet ikke havde tænkt over, at hun ønskede sig. Tricket er simpelt hør efter og vær opmærksom. I løbet af året vil der som regel være et par indikatorer på, hvad hun drømmer om. Går hun forbi en butiksrude og peger på en taske, hun er helt vild med? Så er det eksempelvis dit cue. Der er mere arbejde i det, men det er det hele værd!

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Slip for problemer med dobbeltbookning af lokaler

Åbning af skøjtebane lader vente på sig