Store og små er klar til at kaste sig over de sorte balloner til Black Friday i Østerbro Centret. Foto: Dan Møller
in ,

Jul fra Virum til Willemoesgade

Frihavnskirken: Blandingen af engelske Christmas Carols og danske julesalmer bidrager altid til en god julestemning, som løftes yderligere, når publikum får lejlighed til at synge sammen med Virumkoret.

Og det får de mulighed for torsdag 7. december klokken 20 i Frihavnskirken, Willemoesgade 68. Der vil også være andre sprog end dansk og engelsk, som koret synger på i løbet af koncerten. Entré. Koncerten støttes økonomisk af: Johannes Fogs Fond og Jørgen og Karla Storchs Optimistfond. Entré. thof

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Børnetal igen højere end forventet

Konstituering: Formandsposter deles til højre og venstre