Guide til at finde det rigtige kviklån

Et kviklån er – som navnet antyder – et hurtigt kontantlån, som du kan optage fra den ene dag til den anden.

Fordelen ved kviklån er, at de giver dig adgang til hurtige penge, så du slipper for at gå i banken, hvor låneprocessen kan være lang og kompliceret. Hvis du ikke skal bruge pengene nu og her, kan det dog typisk anbefales at ansøge din bank om lån først, da de som regel vil kunne tilbyde billigere lån.

Med et kviklån er der imidlertid ingen, der blander sig i, hvad du bruger pengene på. Så står du med en regning, der skal betales lige nu og her, er det en oplagt mulighed.

Find det bedste kviklån

Når du skal finde de bedste kviklån, er det meget vigtigt at danne sig et overblik over, hvad sådan et lån kommer til at koste dig samlet.

Én af de absolut vigtigste faktorer, når det gælder kviklån, er ÅOP – årlig omkostning i procent. Dette er i bund og grund den omkostning, som det koster dig at låne.

Hos lånsammenligningstjenester som fair-laan.dk kan du se ÅOP hos hver udbyder. Dette giver dig et overblik over, hvor stor forskel der er i den samlede pris for lånet.

Du kan som regel forvente, at ÅOP er højere for et kviklån, jo kortere løbetiden er. Ved lange lån kan du ofte få en langt bedre ÅOP, men der er selvfølgelig undtagelser. Beløbets størrelse har ligeledes en betydning. Der er således flere faktorer, der spiller ind, når du skal finde det bedste kviklån. Det er derfor vigtigt, at du giver dig tid til at danne dig et godt overblik, så du får fundet kviklånet til den bedste pris.

Hvor længe tager det at blive godkendt til et kviklån?

Oftest kan du blive godkendt til kviklån max 24 timer efter, du har indsendt din ansøgning. Der er endda visse låneselskaber, som foretager vurderingen straks, og som således kan give dig svar indenfor 15 minutter.

Når du optager et kviklån, foregår det som regel online, hvor du udfylder et ansøgningsskema. Det er meget hurtigt og effektivt, og så får du hurtigt besked om, hvorvidt dit lån er bevilget eller ej.

Du vil modtaget pengene på din konto ganske hurtigt, og hvis du har samme bank som låneselskabet, vil du modtage pengene samme dag.
Mange selskaber der tilbyder kviklån, gør desuden brug af NemID-validering eller NemID log-ind som en mulighed for at bekræfte din identitet. Dette giver en hurtigere og mere præcis godkendelse af din låneansøgning.

Brug lånet rigtigt

Det er meget vigtigt, at du ikke tager et kviklån for at betale anden gæld tilbage. Hvis du har problemer med gæld, så søg rådgivning hos din bank eller hos en bankrådgiver og få lagt en plan for at komme ud af din gæld.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Guide: Sådan vælger du det bedste kviklån

Howitzvej får cykelsti