Freja Larsen på 11 år spiller med i Eventyrteatrets juleforestilling i Tivoli. Her er hun i gang med at notere sine opgaver for gavepakkeriets chef. PR-foto: Ole Mortensen

Freja er chefsekretær for julemanden

TEATER: Kom i julestemning i selskab med Eventyrteatrets julemusical ‘Julehjertet’, der spiller i Tivoli.

FORESTILLING: Freja Larsen på 11 år spiller den dynamiske chefsekretær i Julemandens gavepakkeri i Eventyrteatrets julemusical ’Julehjertet’ i Glassalen i Tivoli.

Freja har allerede medvirket i flere forestillinger trods sin unge alder. Hun har haft spillet flere store roller hos Eventyrteatret, men har også medvirket i musicalen ’Skammerens Datter’ i Østre Gasværks turnéversion. Og hun bliver ofte brugt som speaker i DR’s børneudsendelser.

’Julehjertet’ er en ny musical på en times tid for hele familien krydret med humor sang, dans og skuespil lige til at komme i julestemning af.

Det er 18. gang, at Eventyrteatret underholder hele familien med en juleforestilling.

Forestillingen hander om travlhed i julepakkeriet i nissernes hovedstad Sneborg. Få dage før jul forsvinder pakkenissen Kastanje, så julegaverne ikke kan blive klar til jul. Finder julenisserne Hasle og Nellike mon den forsvundne nisse, så julen bliver reddet?

’Julehjertet’ er skrevet af forfatteren Morten Dahl-Lützhøft og komponisten Christian Dahlberg.

Musicalen spiller i Tivoli til og med 17. december. Billetter kan købes på billetlugen.dk og i Tivoli.

hee

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Åbningen af skøjtebanen udsat på grund af vejret

Guide: Sådan vælger du det bedste kviklån