Der er altid mange aktiviteter til FDF K 19s store julemarked. Der er noget for alle aldre- så tag bare bedsteforældrene med. Privatfoto
in

Noget for alle til FDF K 19s julemarked

julemarked. Der er noget for hele familien på FDF K 19s julemarked søndag 3. december fra kl. 11.30-16.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

I julestemning: Søndag 3. december slår FDF K 19 – Vanløse dørene op for det årlige julemarked i lokalerne på Ålekistevej 156. Dørene åbner lige efter kirkens højmesse kl. 11.30, hvor FDFs tambourkorps spiller julen ind i deres juleuniform.

»Dagens program byder på julestemning i alle afskygninger: Kom forbi ”Det muntre køkken”, prøv lykken i bamsetræk-boden eller kast dig til en gevinst i Flødebollemaskinen, vind lækre præmier i lykkehjulet, spille bankopladen fuld eller gå på opdagelse blandt loppemarkedets glemte skatte. Trænger man til at hvile fødderne, byder cafeteriet hele dagen på kaffe, kage og andre lækkerier til favorable priser,« fortæller kredsleder Emil Gaarde.

Der vil i løbet af dagen være sang ved Vanløse Kirkes Ungdomskor og optræden ved et af FDFs egne børnehold.

»FDF modtager gerne bidrag til loppemarkedet. Har du et bidrag kan du aflevere det torsdag mellem kl. 16 og 21 ved Vanløse kirke,« fortæller han.

Klokken 16 takker FDF K 19 – Vanløses julemarked af og ønsker alle en glædelig jul og på gensyn til næste år. Indgang er gratis på overskuddet fra julemarkedet går til FDF K 19s – Vanløse frivillige arbejde.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Knap 200.000 blev væk fra valget

|

Kom i VM-form med landsholdstrio