|
|Kommunalvalg 2017

Lones lange dag og valgnat …

Lone Loklindt var undervejs hele dagen, fotograf Martin Sørensen fulgte i hælene på den radikale spidskandidat.

Af Nanna Boye.

nanna@lokalavisen-frb.dk.

 

Dagen starter med morgenhygge med familien, Erik og 18-årige Emilie.

»Selv om jeg ved, at det bliver en lang dag, møder jeg så mange positive mennesker og respons på gaden, at det nok skal holde mig oppe. Men jeg kan da godt mærke, at det har været nogle travle uger,« siger Lone, der cykler til Skolen ved Søerne og stemmer sammen med sin mand Erik. Herefter går turen til KU.BE, hvor politikeren mødes med lokalpolitikere fra Myanmar. Hjemme igen en halv time, en klemme, opdateringer på Facebook, og e-mails. Journalister ringer, og så skal hun op på cyklen igen. Dagens afstressende indslag er en time hos Terapeutisk Klinik. Herefter haster hun videre til Rolighedsvej og Den Grønne Sti, hvor den sidste valgsnak foregår.

»Tankerne og timerne flyver af sted, men jeg når lige at købe blomster, inden kampagnegruppen og familien kommer til middag. Vi får dog mad udefra. Det er en dag, hvor følelserne sidder uden på kroppen. Vi er alle trætte, men der er god stemning. Det er nogle gode timer. Vi er spændte og ser frem til timerne på rådhuset.«

Klokken 20.45-02.15 er nervepirrende ventetid på rådhuset.

Det ender med tre mandater til radikale, en kold øl og en god nats søvn til spidskandidaten.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Penge til fortsættelse af kulturhus

Lige på vippen