Det er arkitektfirmaet Space Copenhagen
in

Julelysene funkler over byens gågader

LYSTÆNDING. Der var trængsel og alarm, da Copenhagen Christmas tændte julelys i Indre By ved det traditionsrige og velbesøgte arrangement på Amagertorv i lørdags. I år er også Strædet kommet med i den fælles lysordning.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

JULEBELYSNING: »Er I klar? 20 … 19 … 18… 17…« Julemanden talte for, da julelysene i Indre By blev tændt lørdag eftermiddag. Masser af mennesker talte med, og da klokken rundede 16, og lysene funklede, lykkedes det at overdøve de feststemte irske fodboldfans, der ladede op til lørdagens landskamp lige ved siden af.

Der var »Næh« og »Ih« og »Åh«, da lysene blev tændt og spredte julestemning sig over byen, som de vil gøre helt frem til jul. I år er også Strædet kommet med i den fælles julebelysning, som Copenhagen Christmas og KBH K – Commerce & Culture, står for. Udover Strøget og Købmagergade er der blandt andet også lys i Nørregade, Kronprinsensgade og ved Torvehallerne.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

FIF-herrers skæbne synes beseglet

Kroppe uden grænser