Lise Palm Olesen begyndte på Lundehusskolen i fjor. Arkivfoto: Michael Paldan
in ,

Jazzede julesalmer

Releasekoncert: Efter succesen og en lang række koncerter med ”The Melodies of Carl Nielsen”, følger pianisten Michael Sunding op med at tage nordiske julesalmer under kærlig jazz’et behandling – igen med Mads Vinding som duo-legekammerat.

Albummet udgives onsdag 15. november, og det præsenteres samme dag ved en koncert i Lutherkirken i Randersgade 3 klokken 19.30. Efter koncerten fejres udgivelsen med en lille forfriskning, og der vil være mulighed for at købe signerede CD’er. Entré. thof

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Det vides aldrig, hvem der spiller

B.93 på vej til ligaen