Ren luft
in ,

… (Lyse)rød tirsdag

Af Bo Børresen.
bob@minby.dk.

Jan E. Jørgensen og Venstre på Frederiksberg var ikke ene om at have fint besøg af den landspolitiske top i ugens løb.
Tirsdag var der dobbelt op på politiske kransekagefigurer, da Socialdemokratiets formand, Mette Frederiksen, og Radikale Venstres formand, Morten Østergaard, lagde vejen forbi Frederiksberg, hvor de to lokale spidskandidater, Michael Vindfeldt (S) og Lone Loklindt (R) tog hjerteligt imod.
De fire politikere (med følge) drøftede blandt andet partikelfiltre, elbusser, integration og praktikpladser og lagde i den forbindelse vejen forbi både VUC Frederiksberg og cateringfirmaet Entrée.

Værdifuld opbakning
Lone Loklindt lægger ikke skjul på signalværdien i at få besøg fra partitoppen:
»Det har da stor betydning både for mig som spidskandidat og for de øvrige lokale kandidater, at Morten Østergaard bakker op om vores valgkampagne. Det er rart at mærke, at partitoppen følger med i, hvad vi går og laver, og at vi bliver set. Samtidig bakkes der op om vores samarbejde med Socialdemokratiet og i det hele taget vores brede samarbejde hen over midten.«
Også Michael Vindfeldt glædede sig over besøget fra partiets øverste top:
»Det viser jo, at Socialdemokratiet i den grad også prioriterer Frederiksberg. Sammenhængen mellem Socialdemokratiets landspolitik og den politik, vi fører på Frederiksberg, er stor. Vi kæmper for de samme værdier som for eksempel velfærd og sænkning af partikelforurening. Mette Frederiksens besøg er med til at sikre den fortsatte kobling til Frederiksberg.«

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Kvindesag på valgprogrammet

Blå mandag …