in ,

Blå mandag …

Venstres spidskandidat Jan E. Jørgensen har inviteret statsminister Lars Løkke Rasmussen til blå valgsnak på Den Blå Hund mandag aften.

 

Af Nanna Boye.
nanna@lokalavisen-frb.dk.

Venstres trofaste støtter og hjælpere under valgkampen er inviteret til en politisk, uformel peptalk før kommunalvalget 21. november.
Med Radikale Venstre, der efter 24 års samarbejde med konservative og resten af blå blok, har valgt at støtte Socialdemokratiet, er der en vis spænding op til afstemningen.
Ind i cafeen træder statsminister Lars Løkke Rasmussen (V), og klapsalverne lyder, som om en valgkamp allerede var vundet.
Folketingsmedlem og Venstres lokale spidskandidat Jan E. Jørgensen, byder velkommen.
»Det er dejligt at se jer, og der er tale om et skæbnevalg, om det bliver en blå, grøn eller rød kommune. Vi har holdt sølvbryllup med de radikale, men i år blev det en skilsmisse.
Frederiksberg er smørklatten i den røde grød. Vi er omkranset af den røde omegnskommune København, og jeg er ikke i tvivl om, hvilken kommune der fungerer bedst. Det kører godt på Frederiksberg, og det bliver det ved med, hvis vi holder de røde og radikale fra magten. Tak til alle jer, der støtter og bakker mig op i valgkampen. Jeg håber på et godt valg,« siger Jan E. Jørgensen og giver ordet til statsministeren.

Et skulderklap
»Jeg har glædet mig til at komme. Det er i det hele taget en fornøjelse, at være rundt i landet under valgkampen,« siger Lars Løkke Rasmussen og fortæller, at han netop har været på ø-hop til bl.a. Læsø og Ærø. Han fortsætter:
»Jeg er her for at give jer et skulderklap, en moralsk opbakning. Jeg ved, at det ikke altid er nemt at være lille overfor en stor dominerende bror. Det er som Kain og Abel, her er der blot tale om Kain og Kabell (Morten Kabell, enhedslistens teknik- og miljøborgmester i Københavns Kommune, der bl.a. taler cyklisternes sag, red.).
Det ved jeg, for jeg bor i det røde hav,« siger statsministeren og fortsætter:
»Set udefra har Venstre en stor del af æren af, at Frederiksberg er så veldrevet en kommune. I København er der højere skatter og en trafikpolitik med færre p-pladser, og jeg forstår godt, hvis I ikke vil bo i et københavnerfikseret Frederiksberg.
Jeg ved også fra timerne sammen med Jan på Christiansborg, at grundskylden er et hot emne på Frederiksberg, langt mere end andre steder i landet.
Jan, held og lykke.
God arbejdslyst – det er et kommunalvalg med udfordringer, og jeg kan godt forstå, hvis de radikale har givet jer nervøse trækninger, men jeg ønsker og håber, at Venstres gruppe bliver endnu større på Frederiksberg,« lyder det fra Lars Løkke Rasmussen, inden han giver sig tid til at tale med de fremmødte venstrefolk.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

… (Lyse)rød tirsdag

Handling er min livsstil