Pr-foto: Lene Skytthe
in ,

Hvem skal have årets hegnspæl?

GADEKUNST: Hvert år i november uddeles Hegnspælen til de bedste og mest originale værker, der har prydet de grønne hegn ved metrobyggeriet det seneste år. Vinderprojektet skal først og fremmest skabe bedre byrum – men også være lokalt forankret, borgerinddragende, originalt og interaktivt. Der uddeles en jurypris og en publikumspris, som begge præmieres med en statuette og 10.000 kroner.

I sidste uge blev de nominerede ti værker offentliggjort, og blandt de ti værker er Hænder af Miki Pau Otkjær i Nordhavn (marts) (foto), Mandala-antropologi af Christina Bruun Olsson og Ebbe Forup i Krauseparken (juni) og Vrimmel af Benjamin Noir på Trianglen (april).

Afstemningen er åben for alle interesserede, der frem til 20. november kan stemme på deres helt egen favorit blandt de 10 nominerede værker på www.m.dk/hegnspaelen2017

Vinderes offentliggøres 22. november, hvor prisoverrækkelsen også finder sted. cmo

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Handling er min livsstil

Bander i våbenhvile