Mette Søeberg fra Østerbro lægger vægt på balance mellem arbejds- og familieliv. Foto: Søren Kauffeldt.
in

Østerbroer kan bliver årets mønsterbryder

Iværksættere: Næste uge løber iværksætternes prisuddeling, Ivækstprisen, af stablen.

Her er Østerbro repræsenteret i form af Mette Søeberg fra Strynøgade, der står bag virksomheden Artomonde, som er nomineret til prisen Årets Mønsterbryder, som gives til en kvinde eller mand, der trods hårde odds ifølge statistikkerne, har bevist sit værd.

Artomonde er en app, der guider turister til lokale områder, hvor de små atelierer og gallerier befinder sig.

»Jeg fik lyst til at lave en ny og anderledes måde at opleve og opsøge kunst på. En måde hvor man nemt kan finde frem til kunstnerne og være sikker på at det man køber passer ind derhjemme,« forklarer hun. Man kan i dag finde 130 kunstnere på app’en, som allerede er populær og efterspurgt i Paris, Rom og London.

Ivækstprisen er iværksættermiljøets egen pris, som hvert år hylder de dygtigste danske iværksættere.

Det er publikum selv, der har indstillet virksomhederne til nominering. Herefter udvælger en jury de bedste kandidater, og til sidst er det igen op til publikum at stemme på de kandidater de finder mest værdige. Det er blandt andet Ivækst’s 65.000 brugere, der indgiver deres stemmer de kommende dage. thof

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Guitarentusiaster i Kastellet

Musikalsk karisma med dit eget næb