DK:
in ,

Løb med kronprinsen

Kronprins Frederik fylder 50 år og inviterer hele Danmark på en løbetur.

Af Finn Edvard.
red@lokalavisen-fbl.dk.

I anledning af kronprinsens runde dag holderDanmarks fem største byer én stor løbefest ‘Royal Run’ hele mandag 21. maj 2018.
Her kan danskerne komme helt tæt på kronprinsen og fejre fødselaren ved enten at løbe eller gå sammen med ham.
I Danmarks fem største byer vil der være to distancer: One Mile (1,609 km) og 10 km. Kronprinsen begynder dagen i Aalborg, hvor han løber One Mile. Herefter fortsætter han til Aarhus, Esbjerg og Odense, hvor han ligeledes løber One Mile, inden han slutter sin løbefest af i København og på Frederiksberg med at løbe 10 kilometer gennem hovedstaden sammen med alle, der har lyst til at være med.
»Når jeg næste år fylder 50, vil jeg blandt andet fejre dagen med et løb, hvor hele Danmark kan være med. Jeg håber, at rigtigt mange vil deltage i ‘Royal Run’, når vi skal løbe sammen igennem fem af Danmarks smukke byer,« fortæller kronprinsen i en pressemeddelelse. Tilmeldingen er åben og kan foretages på royalrun.dk.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Borgmestre lover hjælp til Kødbyen

Personlige portrætter