Mette Søeberg fra Østerbro lægger vægt på balance mellem arbejds- og familieliv. Foto: Søren Kauffeldt.

Kommunalvalg over grænser

Waterfront: I sagens natur er et kommunalvalg begrænset til et bestemt område.

Lidt utraditionelt vil Venstres spidskandidat i København Cecilia Lonning-Skovgaard holde fælles uddeling af valgmateriale ud med partifællen Louise Feilberg, som er nummer et på Venstres liste i Gentofte.

De vil være at finde i grænselandet mellem København og Gentofte – og Østerbro og Hellerup, i indkøbscentret Waterfront på Philip Heymanns Allé, hvor der må formodes at være vælgere fra begge kommuner.

Det sker fredag 10. november klokken 16. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

En alliance med forskellige mål

Fik bevaret flere fritidshjem