Også Vanløse Bibliotek på Kulturstationen får det nye bibliotekssytem. Det bliver blsandt andet lettere at formidle både fysiske bøger
in

Biblioteker får nyt bibliotekssystem

NYT SYSTEM. Københavns Biblioteker indfører nyt bibliotekssystem fra 6.-9. november.

Bibliotekerne holder åbent, men det er blandt andet ikke muligt at låne, aflevere eller reservere materialer i disse dage.

Københavns Biblioteker indfører det nye bibliotekssystem ’Cicero’. Med det nye system bliver det blandt andet lettere for bibliotekerne at formidle både fysiske bøger, e-bøger og digitale tilbud bedre til borgerne, samt at give brugerne let adgang til databaser og nettjenester.

Derudover styrkes arbejdet på tværs af landets kommuner, hvor 97 kommuner indfører det nye bibliotekssystem.

Bibliotekerne er altså på lavt blus i de fire dage, fra 6.-til 9. november .

I disse dage er det ikke muligt for brugerne at låne, aflevere eller reservere materialer. Bibliotekerne holder åbent og der vil være adgang til biblioteksrummet, mulighed for at læse bøger, blade og holde studiegruppemøder, samt at deltage ved biblioteksarrangementerne.

Borgerservice har åbent som normalt, og det vil for eksempel være muligt at brevstemme. Der kan læses mere om, hvad det nye bibliotekssystem betyder for borgerne på www.bibliotek.kk.dk/fbs

I de berørte dage har Københavns Biblioteker blandt andet oprettet arrangementerne »Læseglæde for børn«, der afvikles på udvalgte biblioteker i København. Arrangementerne er rettet mod børnefamilier, hvor der sættes fokus på de 0-5 årige og vigtigheden af at stimulere børnenes naturlige nysgerrighed over for ord og fortællinger.

jan@minby.dk.


Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Musik med rødder i Vestindien

|

Tænd et lys for livet og dem, der er borte