Dawn Walls og Ian Burns er skuespillere i Educating Rita. Foto: That Theatre Compagny
in ,

Educating lovely Rita

In english: Det engelsksprogede teater That Theatre Company kan fejre 20 års jubilæum.

Det markeres med forestillingen »Educating Rita«, som har premiere i Krudttønden 25. oktober og spiller en måned frem.

I forestillingen møder vi Frank, som er træt af at undervise førsteårsstuderende i engelsk. Han har opgivet ambitionen om at blive digter og tænker bittert tilbage på sit liv, der bare har passeret revy.

Så kommer Rita. En 29-årig gift damefrisør, som har besluttet sig for at tage kontrol over sit eget liv og få sig en uddannelse.

Ritas hudløse ærlighed og Franks intellekt inspirerer dem hver især, og begge vågner op til livet igen på deres egen måde.

Willy Russells prisvindende og utroligt populære komedie er en fortælling om selverkendelse og om, at styrken til at kunne vælge kommer gennem uddannelse. Det er aldrig for sent at forandre sit liv.

Det er Dawn Walls og manden bag That Theatre Company Ian Burns, som er skuespillere i forestillingen, som er instrueret af Barry McKenna.

I denne uge flytter forestillingen til Copenhagen International School på Levantkaj i Nordhavn. Teaterkompagniet håber at tiltrække de internationale elever og deres forældre, men alle andre er også velkomne til at se forestillingen, som vises onsdag 29. klokken 19 og torsdag 30. november klokken 16.30. thof

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

||

Pølsevognen i uføre

Bladbudet endte som kommentator