En frisk start på efterårsferien. Skolernes Motionsdag
in ,

Frisk fart rundt om søerne

Skolernes Motionsdag er et kæmpe motionsarrangement, hvor skoleelever løber. Overalt i byen bruges hver en park og hver en grøn plet, hvor der kan motioneres.

 

Af Nanna Boye.

nanna@lokalavisen-frb.dk.

Det er efterår og traditionen tro løb i tusindvis af landets skolelever efterårsferien i møde.

Skolernes Motionsdag startede på Fyn i 1982 og har siden udviklet sig eksplosivt til et kæmpe landsdækkende motionsarrangement. Igen i år kan Dansk Skoleidræt og Hjerteforeningen melde om deltagerrekord til Skolernes Motionsdag.

I 2004 deltog 668.000 skoleelever i motionsdagen og fredag blev der sat ny rekord. 705.499 elever, lærere og børnehavebørn hoppede i idrætstøjet. Tilsammen løb de, hvad der svarer til jorden rundt 35 gange.

En frisk start på efterårsferien for børn i alle aldre, hvor mange hænger i timer foran iPaden, men ikke fredag, hvor der var æblerøde kinder og højt humør hos børnene, der løb rundt om Sankt Jørgens Sø.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Enetime i ny absurd opsætning

Kalkun og kanin på menuen i efterårsferien