En frisk start på efterårsferien. Skolernes Motionsdag
in ,

Frisk fart rundt om søerne

Skolernes Motionsdag er et kæmpe motionsarrangement, hvor skoleelever løber. Overalt i byen bruges hver en park og hver en grøn plet, hvor der kan motioneres.

 

Af Nanna Boye.

nanna@lokalavisen-frb.dk.

Det er efterår og traditionen tro løb i tusindvis af landets skolelever efterårsferien i møde.

Skolernes Motionsdag startede på Fyn i 1982 og har siden udviklet sig eksplosivt til et kæmpe landsdækkende motionsarrangement. Igen i år kan Dansk Skoleidræt og Hjerteforeningen melde om deltagerrekord til Skolernes Motionsdag.

I 2004 deltog 668.000 skoleelever i motionsdagen og fredag blev der sat ny rekord. 705.499 elever, lærere og børnehavebørn hoppede i idrætstøjet. Tilsammen løb de, hvad der svarer til jorden rundt 35 gange.

En frisk start på efterårsferien for børn i alle aldre, hvor mange hænger i timer foran iPaden, men ikke fredag, hvor der var æblerøde kinder og højt humør hos børnene, der løb rundt om Sankt Jørgens Sø.


OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Enetime i ny absurd opsætning

Kalkun og kanin på menuen i efterårsferien