Simon Skibsted og de øvrige frem¿ere gjorde ikke meget væsen af sig i søndagens kamp
in ,

Boldklubben Frem fandt aldrig nøglen i nøglekamp

2. DIVISION. Boldklubben Frem balancerer stadig på den vitale 4.-plads, efter at det søndag blev til et 1-0-nederlag i nøglekampen ude mod Næstved Boldklub.

Af Bo Børresen

bob@minby.dk

FODBOLD: Efter fire ubesejrede kampe på stribe kunne Boldklubben Frem tage et stort skridt i retning af oprykningsspillet med en sejr i søndagens nøglekamp mod Næstved Boldklub, der inden opgøret lå side om side med Frem på 3./4. pladsen.

Tingene gik imidlertid ikke efter planen for de tværstribede. Næstved vandt den forholdsvis chancefattige kampmed 1-0 på det mål, som Sou-heib Dhaflaoui satte ind fire minutter før pausen, da hans afslutning fra tæt hold blev rettet af og snød Frem-keeper Frederik Mehder.

Efter pausen skulle Frem så jagte som minimum en udligning. Frem’erne skød imidlertid med løst krudt. De fandt aldrig nøglen til at dirke Næstved-defensiven op. Værterne gjorde ikke mere, end hvad der skulle til for at hive en 1-0 sejr i land. Faktisk var hjemmeholdet tættest på også at score kampens andet mål.

Trods nederlaget i Næstved holder Frem fast i tabellens 4. plads, men er nu kun ét point foran B 93 på 5. pladsen. Der resterer fire spillerunder. Meget afgøres i tredjesidste spillerunde, hvor Frem møder B 93 ude. Først gælder det dog Skovshoved IF hjemme på lørdag.


Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

»Valby ligger langt fra Rådhuset«

||

Sankt Annæs sidste sjælemesse for den gode undervisning