|
FA 2000 vandt i Herlev. Arkivfoto: Dan Møller
in ,

FA 2000 erobrede Herlevs fort

DS. Via en flot 1-2 sejr tilføjede FA 2000 fredag Herlev Fodbold det første hjemmebanenederlag i 22 kampe.

Af Bo Børresen

bob@minby.dk

FODBOLD: Fredag aften gjorde FA 2000’s danmarksserietropper det, som ingen har formået at gøre siden 12. maj 2016: De vandt en fodboldkamp på Herlev Stadion.

21 hjemmekampe i træk uden nederlag. Sådan lød Herlevs hjemmebanestatistik, da FA 2000 fredag gæstede de hvidklædte værter. Det var også Herlev, der lagde bedst fra land, men adskillige optræk til målchancer i kampens indledning løb ud i sandet for hjemmeholdet, som i stedet måtte se Joakim Holm udnytte passivitet i de bagerste rækker.

FA 2000 stod efterfølgende solidt på banen og overlod spillet til Herlev. Efter 25 minutters spil fik Herlev tilkendt et straffespark, da Mads Lange nedlagde en veloplagt Matin Al-Atlassi. Mads Hashiba blev sat til at eksekvere men sparkede forbi FA 2000-målet.

Gæsterne havde også deres chancer, og havde det ikke været for en god fodparade fra Herlev-målmand Yousuf Butt, så havde Mohamed Azaquoun fordoblet FA-føringen.

Herlev svarede igen med et par store muligheder i slutningen af 1. halvleg, men FA 2000 slap til pause med en 0-1 føring.

Anfører brugte hovedet

2. halvleg fortsatte med Herlev klart mest på bolden, mens FA 2000 satsede på omstillinger.

Netop en omstilling kastede et hjørnespark af sig i kampens 55. minut. Det sendte Thomas Aarris ind i Herlev-feltet, hvor anfører Jesper Rasmussen dukkede op og headede FA 2000 på 0-2.

Endnu en mavepuster til det velspillende hjemmehold, som dog fik nyt mod og næring 14 minutter senere, da Christopher Grube Jensen afsluttede et fremragende angreb: Lasse Juul Jensen modtog bolden i luften og flugtede flot på tværs i feltet, hvor en flyvende Christopher Grube Jensen sendte bolden uindtageligt i nettet.

Den fornyede Herlev-tro på point udløste endnu flere nærkampe på banens midte. Syv minutter før tid skiftede værterne tre spillere ind. Det gav dog ikke det forventede pres på FA 2000, der således kunne juble over en sjælden udesejr på Herlev Stadion.

Resultatet betyder, at en i forvejen jævnbyrdig Danmarksserie, pulje 1 er blevet endnu mere tæt i toppen, hvor kun Slagelse har skilt sig en smule ud. FA 2000 får lørdag kl. 13.45 besøg af Ledøje-Smørum.


Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

SE BILLED-GALLERI: Vild med tango i 8.

Hun var blandt de bedste til kransekage