En stolt Amanda Dittman Nielsen fra Bageriet Sløjfen på Ålekistevej var i finalen i konkurrencen Danmarks konditor talent.
in

Hun var blandt de bedste til kransekage

I FINALEN: »Vores konditorelev har lige været i finalen på Nytorv tirsdag i konkurrencen Danmarks konditor talent 2017,« fortæller indehaver af bageriet Sløjfen på Ålekistevej, Michael Nielsen.

Det er en stor anlagt talentkonkurrence, som Bager- og Konditormestre i Danmark står bag.

Hun hedder Amanda Dittman Nielsen og er udlært til april 2018 som konditor.

»Hun har stillet op i årets unge konditor talent i temaet kransekage. Produktet vil være i butikken den næste periode. Det er et kransekagestykke med lakrids ganche med hvid chokolade i midten og på toppen lime ganache med hvid chokolade,« fortæller bagermesteren.

Hun vandt desværre ikke.

»Men flot, at hun kom i finalen blandt de 10 bedste konditor elever indenfor kransekage stykke,« siger en stolt bagermester.

Amanda Dittmann Nielsenhar stået i lære tre og et halvt år ja læretid med inklusive seks måneders grundforløb. Hun har været i lære hos Sløjfen i cirka to år.

»Til april er hun udlært. Hun deltager i hele Sløjfens produktion af alle typer af festkager, bryllupskager samt meget andet som bageriet laver på bestilling,« fortæller Michael Nielsen.

jan@minby.dk


Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

|

FA 2000 erobrede Herlevs fort

Priser til sårbare og spejderleder