Han støtter sporten

Fiskehandler rækker sporten en hjælpende hånd.

Af Finn Edvard.
finn.edvard@gmail.com.

Der er rift om dem: De lokale sponsorer, der vil støtte den del af sporten, der ikke er interessant for tv og store dagblade.
Håndboldholdet VHC Vidars damer, der i denne sæson vil forsøge at få et comeback til dansk divisionshåndbold, har ikke alene fået ny cheftræner til denne sæson. Holdet har også fået ny sponsor i form af fiskehandler Rasmus Storgaard Petersen, der til daglig driver Windsor Fisk på Peter Bangs Vej.
Han er en af de forretningsdrivende, der kan se en idé i at støtte sporten.
»Jeg kender jo holdets cheftræner Jens Orby fra tidligere, og vi har altid haft et godt samarbejde, også da Jens var i FIF. Jeg vil gerne give et bidrag til sporten , og håndbold har altid interesseret mig. Og hvem ved, det kan jo være, at nogle fra klubben til gengæld kommer ned og køber fisk hos mig,« siger fiskehandleren, der er kendt for sit muntre
sind. Også cheftræner Jens
Orby er tilfreds med aftalen:
»Rasmus har altid givet en hånd med som sponsor. Respekt for det «, slutter Jens Orby.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Countrydronning giver koncert på Bartof Station

Gå i teatret og se film