in

Dansk webshop forhandler alt i elektronik-tilbehør til under 100 kroner

Det kan hurtigt blive dyrt at købe udstyr til mobil og tablet. Alligevel kan det i mange tilfælde være en nødvendighed, da man eksempelvis risikerer skader på sin mobil eller tablet, hvis man ikke har den i et cover. Dog er det muligt at finde tilbehør til elektronik til overskuelige priser online. Virksomheden, Max99 I/S, har siden 2013 solgt tilbehør til danskerne og haft et mål om at holde de fleste priser under 100 kroner.

Vi kender alle til glæden ved tilbehør og udstyr, som gør hverdagen lidt sjovere. Sidder man i bussen, er det rart at have et headset med. Er man ude at løbe, er det perfekt at have et løbearmbånd med plads til telefonen. Er man ude at rejse, er det praktisk at have en powerbank med sig.

Hos Max99 I/S har de forhandlet tilbehør til elektronik siden 2013. Den overordnede vision har helt fra start været at være de bedste på alle punkter. For at komme denne vision til livs har målet blandt andet været at holde de fleste priser til under 100 kroner. Selvom priserne er lave og sortimentet populært, har de dog en klar holdning omkring, at en god virksomhed altid defineres og afhænger af kvaliteten af den enkelte ordrebehandling.

Ikke bedre end sidste ”servering”

Mottoet hos Max99 I/S lyder på, at man ikke er bedre end ens sidste ”servering”. Selvom talemåden er lånt fra restaurationsbranchen, er det et koncept, de vægter højt. En anden måde at sige det på er ”kvalitet frem for kvantitet”. I den forbindelse ser de hos Max99 I/S deres egen succes som noget, der afgøres af deres specifikke ordrehåndteringer. Her handler det om at have et sortiment bestående af de mest efterspurgte produkter men endnu mere om at vejlede den enkelte kunde og sørge for, at kommunikationen er god og tilstrækkelig. Det er nemlig det ansvar, man pålægges, når man som virksomhed er i vækst og ønsker at opretholde kundernes tillid og virksomhedens overordnede kvalitet.

Stort sortiment og favorable priser er målet

En del af den succes, som Max99 I/S har oplevet siden 2013, bunder i, at de er opmærksomme på at have et bredt sortiment af de produkter, som er mest populært. Derfor er det muligt at købe efterspurgt tilbehør til smartphones og tablets indenfor de største mærker såsom Apple, Samsung, LG og HTC. På den måde er der noget for alle, uanset hvilket mærke, man selv synes bedst om. Udover et stort sortiment og konceptet om lave priser er det også muligt at få vejledning, når man står overfor at skulle vælge mellem de forskellige typer tilbehør – også hvis man efterspørger varer, som ikke er på hjemmesiden.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Sjællandsk virksomhed har succes med at sælge iPhone tilbehør til danskerne

|

Mysteriet om bilen i kranen