in ,

Lysfestival i Søndermarken

Forvandles i tre dage til et kreativt åndehul for makkerparret lys og mørke.

 

Af Flemming Saugmann.

red@lokalavisen-va.dk.

De lyse tider er ikke forbi, slet ikke i Søndermarken, der for andet år i træk danner rammerne for en gratis lys-festival med kunstinstallationer, oplæg, debatter og workshops for nysgerrige i alle aldre.

I dagene 5. – 7. oktober vil den smukke natur og de høje trækroner blive indforskrevet som kulisser for festivalen, der under overskriften ‘Lys og Mørke’ trækker lyset og kunsten ud under den åbne – mørke – himmel, hvor der er plads til ro, reflektion og inspiration.

Gennem de tre dage, som den gratis festival varer, kan man opleve stemningsfulde lyskunstværker, guidede gåture, inspirerende talks og ikke mindst workshops, hvor man selv kan få lov til at lege med.

Bag festivalen står tre unge ildsjæle og iværksættere, der alle med en passion for lys, har samlet det bedste fra hver deres fag: design, kunst og antropologi i én festival.

I 2016 blev festivalen besøgt af op mod 8000 personer. Vil du være sikker på plads til walk, talk og make-arrangementerne, skal du nok sørge for at møde op i god tid.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Forældreløs og fræk

DEMONSTRATION AFLYST: Tempeltræet bliver