Faxehus Efterskole er en af de skoler
in ,

Rockmusik på efterskolen

Et ophold på en efterskole kan give livs- og studieglæden tilbage inden den ‘rigtige’ uddannelse begynder.

Af Finn Edvard.

finn.edvard@gmail.com.

Foto: Faxehus Efterskole.

Et ophold på en efterskole kan ikke bare give inspiration til hvilken uddannelse, der venter bagefter. Den kan også give en masse nye venner – og måske inspirere til en ny interesse, der vil holde resten af livet – og som man måske ikke vidste i forvejen, at man havde.

Det kan blive virkelighed under et ophold på en af de efterskoler, der har musik- eller idræt som speciale.

Mange unge, der er glade for at spille hånd- eller fodbold, kan med fordel søge ind på en efterskole, der har idræt som speciale. Har man andre interesser, er det f.eks. muligt at søge ind på en skole, hvor man kan spille rock eller dyrke musik på anden vis.

Ikke spor svært

Og det er ikke spor svært at finde den efterskole, som lige passer til én selv: Det er bare at google ‘efterskole’ – så popper den ene mulighed op efter den anden.

I nogle tilfælde kan det være en god idé at finde en efterskole, der er langt fra hjemmet – og uden øl, naturligvis.

Den store afstand kan være med til, at den unge for alvor kan frigøre sig fra hjemmet og lære at stå på egne ben. Hvis særlige forhold taler for det, er der naturligvis også mulighed for at vælge en efterskole nær hjemmet.

Hovedsagen er, at den nye elev finder sig tilrette – og finder nogle nye og gode kammerater. Og så skal man naturligvis besøge skolen, før man melder sig ind.

 

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Det begyndte på Fyn

Mange muligheder