De sortklædte spillere fra HB fightede fantastisk i regnvejret mod Union og blev belønnet med en sejr på 1-3. Foto: Finn Edvard
in ,

Flot indsats og sejr til HB i silende regn

Fodbold. HB spillede med ni mand i en lang periode mod et fuldtalligt mandskab fra Union, men vandt alligevel en overraskende udesejr.

Af Finn Edvard

feh@minby.dk

Udesejr: Regnen silede ned, og det var nærmest småkoldt på Genforeningspladsen i Nord-Vest lørdag eftermiddag.

Her stod favoritterne fra Union, Københavnsseriens tophold, klar til at tage imod HB fra Fælledparken.

Det vil sige, klar og klar: For det var udeholdet, der klarede sig bedst i første halvleg, hvor spillerne fra Union slukørede måtte gå fra banen til pause og være bagud 1-2. I anden halvleg blev der delt badebilletter ud, som det hedder: Gule og røde kort på stribe til spillerne fra de to hold, der fightede på livet løs.

9 mod 11

HB fik flest kort – og var på et tidspunkt blot ni mand på banen mod Unions 11. Alligevel lykkedes det at sætte angreb efter angreb ind på et Union-mandskab, der bare ikke kunne komme igennem et solidt HB-forsvar. Tilmed lykkedes det for HB at øge til 1-3 mod slutningen af kampen – og så var den regnvejsballet forbi.

Godt klaret af HB at få alle tre points med hjem efter dette opgør mod topholdet.

Efter dette regnvejs-opgør er HB på en femteplads i KS, mens Union fortsat er tophold.

Union har 12 points, det samme har NB Bornholm fra Nexø på andenpladsen.

Herefter kommer et andet mandskab fra Østerbro, Skjold med 10, mens Tårnby på fjerdepladsen har ni – det samme som HB på femtepladsen. Det tredje mandskab fra Østerbro i KS, FK Prespa, må lade sig nøje med en 11. plads med fire points.

Ugens kampe

HB spiller fredag 15. september kl. 19 hjemme på kunstgræsset i Fælledparken mod Jægersborg, mens Skjold spiller lørdag på udebane mod KFUM. Prespa spiller fredag aften kl.19.45 i Ryparken mod IF Føroyar.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Masser af penge til Østerbro

Indvielse af orgel i kapellet