Billedtekst Nam harum quundae ium aut moluptas eosaepudis molupti nveligendis. Foto:
in ,

Økologien blomstrer på Tingstedet for sidste gang i år

ØKOLOGI. Hvis du vil fylde vinterforrådet med sommerens økologiske lækkerier, er det sidste chance på lørdag, når der atter er økomarked på Tingstedet i Valby.

Af Benedicte Lorenzen

belo@minby.dk

TINGSTEDET: Vejrguderne har for længst afblæst sommeren, og nu hvor kaldenderen også sender sommeren på hæld, er det blevet tid til årets sidste økomarked på Tingstedet.

Det finder sted på lørdag 9. september mellem klokken 10.00-14.00. Her har de økologiske stadeholdere samlet deres lækreste lækkerier sammen, læg eksempelvis vejen forbi Pinotage Vin, eller hvad med at forsøde de kolde måneder med lidt økologisk honning fra Niels, der også sidder i Valby Lokaludvalgs Miljøgruppe, som står bag det økologiske marked.

Ved dette sidste økomarked på Tingstedet bliver der afholdt et stort tøjbyttemarked, hvor du kan komme og bytte dit gamle tøj til nyt, brugt tøj. Da pladsen er begrænset på Tingstedet, er byttemarkedet kun til klæder.

Følsomme lytterier

Til øregangene er der også lækkerier, når Søren Høgh aka. Høgen aka. HAWK besøger sæsonens sidste økologiske marked med sin grønne guitar under armen. Høgens sange er en rejse i soul og folk-stemning, krydret med et stænk Jazz og toppet med lidt contry-følsomhed.

Den vejfarende trubadur, vil med sin dybe stemme og sit følsomme guitarspil finder andre måder at synge store klassikere på. Et nyt møde med blandt andet Dylan, Ray Charles, og andre kunstnere.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Benedicte Lorenzen

Om journalisten Benedicte Lorenzen

Jeg har skrevet lokale historier om stort og småt i København siden 2011, i de seneste to år er min vej dog oftest gået til Valby og Sydhavnen. Jeg søger altid efter den gode historie, så ligger du inde med et tip til sådan en, så tøv ikke med at kontakte mig.

Køb en bid af Frederiksbergs historie

||

Cecilias fornemmelse for friblødning