Foto: Michael Paldan
in ,

Østerbros damer vandt på rutinen

Af Finn Edvard

feh@minby.dk

Lokalopgør: Det var perfekt fodboldvejr, og der var et pænt antal tilskuere på begge sider, da det første lokalopgør i kvindernes 1. division i fodbold fandt sted mellem Østerbro IF og B.93.

Kampen blev spillet på kunstgræsset i Fælledparken, der er et godt sted at spille, fordi tilskuerne er tæt på begivenhedernes gang.

B.93 var på forhånd svækket til kampen, da holdets anfører og stærkeste profil, 24-årige Mette Perthu Hansen stod udenfor med en skulderskade. Og man mærkede savnet af denne målfarlige angriber: B.93 manglede i dette opgør helt tydeligt skarphed inde foran mål.

Østerbros mere rutinerede damer havde godt fat om B.93 i forsvaret, men var heller ikke selv for skarpe i angrebet.

Det blev dog til et hovedstød på overliggeren, men nærmede kom vi ikke en scoring i første halvleg.

Kampens enlige mål faldt i anden halvleg, da Østerbros Sofie Broch Lips satte sejrsmålet til 1-0 ind bag B.93’s målmand Natalia Dorrego.

B.93 kom dog stærkt tilbage i lørdags, da holdet hjemme på Østsderbro Stadion vandt over Kolding 3-1.

»Det var dejligt at skulle i aktion allerede lørdag, så vi hurtigst muligt kunne komme tilbage på sporet. Det lykkedes til fulde, og udover sejren leverer vi på et fint niveau og skaber rigtig mange chancer. Det arbejder vi hårdt på i dagligdagen, så det var glædeligt at se mange af tingene lykkedes i kampen mod Kolding,« siger cheftræner Rasmus Skovby.

Efter de første fem kampe i 1. division, ligger B.93 nummer to på en af eftertragtede pladser, der giver adgang til forårets oprykningsspil til den bedste række, 3F Ligaen.

Østerbro tabte

Næste kamp er lørdag 16. september på Østerbro Stadion mod en af de nærmeste forfølgere i rækken, FC Damsø.

Også Østerbro var i aktion i lørdags, men de røde og hvide kunne ikke følge op på succesen mod B.93. Østerbro tabte 3-2 til Birkerød.

Nu er Østerbro IF placeret på en tredjeplads, lige efter B.93 og skal spille næste kamp søndag 17. september på udebane mod Greve.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Strandvænget spærres for biler

Mere metro-erstatning på vej