Journalist Jan Diament

Wow 🤩

Vanløse Bladet i nye lokaler

Vor egen verden. Vi har brugt sommerferien på at flytte redaktionen til nye lokaler på Gammel Kongevej.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

FLYTTEDAG: Mediecentret Frederiksberg, der udgiver Vanløse Bladet, har benyttet sommerferien til at flytte i nye omgivelser. Farvel til Dirch Passers Allé ved Flintholm Station. Og goddag til Gammel Kongevej 60, hvor Mediecentret er rykket ind på 16. etage i Codanhus. Her flytter redaktion, annonceafdeling og administration ind i nyindrettede lokaler. Samtidig flytter Prepress og andre stabsfunktioner, der tidligere har holdt til i North Medias hovedkvarter i Gladsaxe, ind på den nye beliggenhed, der vil blive arbejdsplads for i alt 56 medarbejdere.

Synlige i lokalområdet

»Fra den nye, centrale beliggenhed på 16. etage har vi overblik over hele byen, men det er fortsat ude i det enkelte udgivelsesområde, vi har vores berettigelse. Journalister og mediekonsulenter vil fortsat være synlige i lokalområderne,« siger adm. direktør Martin Foss.

Mediecentret udgiver hver uge 13 lokalaviser i København og udgiver samtidig Søndagsavisen, blandt andet i samarbejde med andre mediehuse.

»Vi ser frem til fortsat at levere vedkommende lokalaviser til vores læsere og annoncører fra vores nye, fantastiske omgivelser,« siger Martin Foss.

Senere på året vil lokalerne blive vist frem ved en reception, der vil blive annonceret her i avisen.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Nyt badested er indtaget

Mød Mathias i Rema 1000