Københavns Roklub arrangerer roskole i uge 27 med plads til 16 børn og unge. Der er tilmeldingsfrist på mandag. Foto: Lars Møller
in ,

Sommer-roskole for børn og unge

RONING: I dagene 3.-7. juli kl. 09.00-14.00 arrangerer Københavns Roklub i samarbejde med Dansk Forening for Rosport sommer-roskole for børn og unge i alderen 12-18 år.

Roskolen er en god mulighed for masser af roning, nye venner og fede oplevelser i forskellige bådtyper. Der vil være fokus på tryghed og sikkerhed på vand, fællesskab og samarbejde mellem deltagerne og masser af sjove og udviklende aktiviteter – også på land.

Det koster 350 kroner at være med de fem dage. Foruden rotræning modtager alle deltagere en T-shirt. Det er maksimalt plads til 16 deltagere. Der vil hele tiden være tre eller fire trænere over 18 år til stede.

Københavns Roklub holder til i Tømmergravsgade lige bag Fisketorvet. For yderligere information kan ungdomsleder Anne Munck kontaktes pr. mail: kr.anne.munck@gmail.com. Tilmelding og yderligere information sker på: krnet.dk/roskole. Tilmeldingsfristen er 19. juni. bob

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

En skodkampagne i de næste to uger

Løb med Kronprinsen på Frederiksberg