Det var et tilløbsstykke

Superheltenes ambassadør var forbi

Butik: I lørdags (gen)åbnede legetøjsforretningen Superhelten i Nordre Frihavnsgade nummer 25, som tidligere husede den legendariske Fuursted, med et brag af en fest.

Selveste Jakob Stegelmann fra Danmarks Radio, der har lært flere generationer af børn om tegnefilm og superhelte, klippede snoren til de nye lokaler under stor jubel.

Superhelten har fået fordoblet sit butiksareal og udvalg af alt fra almindeligt legetøj til figurer, tegneserier og spil. Tidligere lå Superhelten i nummer 8 i samme gade.

»Det er fuldstændig vildt, jeg har aldrig set så mange mennesker i en butik før, vi kunne slet ikke bevæge os rundt, og vi er så taknemmelige for den store støtte og begejstring” udtaler Benjamin Preisler Herbst, som ejer butikken. thof

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Konfirmander tog soveposen med i kirken

Så begynder krydstogtssæsonen for alvor