Foto: Finn Edvard
in ,

Ny sejr til Østerbro IF

Af Finn Edvard

finn.edvard@gmail.com

Damer: Østerbro IF’s damer i 1. division vandt en ny sejr lørdag eftermiddag.

Kampen mod Frederiksberg Boldklub fandt sted i strålende solskin og med masser af legende børn og deres forældre som nærmeste tilskuere.

Og resultatet blev lige så strålende, i alt fald set med Østerbros øjne: Sejren på 2-0 var særdeles velfortjent – og en tiltrængt revanche efter det forsmædelige nederlag i forrige runde på 6-0 til Greve.

Underholdende kampe

Det hører dog med til historien, at Østerbro endnu tidligere vandt 6-1 over Damsø, så kom ikke og sig, at holdets kampe ikke er underholdende.

Sejren over FB i lørdags sikrede Østerbro-damerne en andenplads i slutspillet, der handler om, hvilke hold, der skal blive i 1. division – og hvilke, der skal rykke ud.

Og her klarer Østerbro IF sig rigtig godt – og er lige nu placeret på en flot og klar andenplads efter Greve.

Tre hold i bunden slås for at undgå nedrykning, selv om Hillerød formentlig allerede nu må se i øjnene, at tiden i 1. division er forbi. Og så slås FC Damsø og FB om at undgå den anden nedrykningsplads. Østerbro IF er helt sikker på at bevare pladsen i landets næstbedste række. På lørdag venter formentlig tre stensikre points, hvor turen går på udebane til bundholdet fra Hillerød.

Østerbro IF’s damer er fornemme repræsentanter for damefodbolden på Østerbro. Og der kommer lige så mange tilskuere til pigernes kampe, som det gør til klubbens bedste herrehold, der spiller i serie 1. Herrerne spillede også hjemmekamp på kunstgræsset i Fælledparken i lørdags og vandt hele 6-0 over Vigerslev BK.

Kamp mellem naboer

Med den store sejr over Vigerslev er østerbros herrer nu placeret som nummer fire i serie 1, og nu begynder forårets sidste kampe at blive rigtigt spændende. På førstepladsen ligger naboerne fra HB med 38 points, mens Østerbro IF har tre mindre.

Det betyder, at Østerbro sagtens kan nå at være med i striden om oprykning til Københavnsserien. Østerbro spiller næste gang kamp mod naboerne fra HB.

Det sker fredag 12. maj kl. 19, og der skal nok blive krig på kniven i dette naboopgør.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Dykning, fisk og hajer

Thisted var kølige i forårsvarmen