in

Grønne tænder

Certificering: Tandkunsten på Lyngbyvej er blevet miljøcertificeret (ISO 14001). Miljøcertificeringen betyder, at kunder er sikret en miljøvenlig tandpleje, bekræftet af tredjepart.

Miljøcertificeringen indebærer blandt andet, at der er fokus på svane- og blomstmærkning, når der indkøbes for eksempel rengøringsmidler og toiletpapir, at pasta til pudsning af tænder er svanemærket, og der altid fokus på el- og vandbesparelser ved indkøb af diverse udstyr. thof

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Thomas Frederiksen

Written by Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Endnu mere byggeri på vej

Parkparks app fortsætter alligevel