Billedtekst Nam harum quundae ium aut moluptas eosaepudis molupti nveligendis samusam qui optaturest

Billeder: Da husbåden blev hejst op

Tilløbsstykke. Forrige søndag sank en husbåd pludselig ned i vandet ved Amerika Kaj. I fredags blev den hejst op, og det blev noget af et tilløbsstykke i løbet af flere timer

Af Thomas Frederiksen

thof@minby.dk

Ved vandet: Beboere og medarbejdere omkring Langelinie, Midtermolen og Amerika Kaj er vant til at se forskellige skibe og både komme ind i havnen, store som små.

Fredag formiddag i sidste uge spærrede folk dog øjnene en smule mere op end ellers, da en kæmpe kran kom flydende ind i havnen.

Se billeder fra hævningen af båden her: 

[new_royalslider id=”109″]

Det viste sig, at den var på vej til at hejse den husbåd op af vandet, som sank forrige søndag, uden Hovedstadens Beredskab eller Københavns Politi kunne forklare hvorfor.

To firmaer – Luckow Marine og J.A. Shipping – stod for at hejse båden op. En sag som skete for ejerens – eller eventuelt vedkommendes forsikringselskabs – regning.

Alt gik efter planen, og efter et par timer kom husbåden til syne.

Det var noget af en attraktion ved Amerika Kaj i fredags, men det småkolde februarvejr gjorde dog, at langtfra alle holdt ud, og der var en vis udskiftning af publikum.

Sidst på eftermiddagen kunne husbåden blive sejlet ud til Nordhavn, hvor Luchow Marina har hjemme.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Thomas Frederiksen

Om journalisten Thomas Frederiksen

Thomas Frederiksen, journalist på Østerbro Avis og Hovedstadens Mediehus, født 1974. Uddannet fra Danmarks Journalisthøjskole i 2000, har haft København som stofområde siden 2004 - og Østerbro siden 2007. Skriver blandt andet om politik, byudvikling, trafik, kultur og navne.

Vil du være fritidsguide?

|

Cykelparkeringen er nu på plads