De digitale sanser guider vej i Enghaveparken på søndag. Arkivfoto: Martin Sørensen

Vinterferien begynder i Vesterbros digitale sansehave

DIGITALE SANSNINGER. Slå høresansen til og lyt til naturens fortællinger, når Enghaveparken lægger jord til en ny digital sansehave, der åbner på søndag.

Af Benedicte Lorenzen

belo@minby.dk

PARK PÅ NY: Besøger du også mest Enghaveparken, når du lige skråer i gennem den for at spare tid på vej på arbejde? Et arbejde, hvor du måske bruger det meste af dagen med fingrene begravet i tastaturet og ryggen bøjet over bordet?

Så er du en del af baggrunden for, at de to vesterbroere Stine Casparij Kondrup og Jonas Rathsach fik løst til at skabe Vesterbros første digitale sansehave i Enghaveparken med navnet ’Intugreen’.

Søndag er det så tid til at indvie den digitale sansehave, som anvender eksisterende digitale teknologier og virkemilder til at skabe bevægelse og tilstedeværelse i naturen. To ting, vi mangler i den moderne hverdag.

Leg med naturen

Intugreen benytter spilelementer fra den virtuelle verden til at motivere brugeren i den virkelig verden. Du skal blot downloade Intugreens mobilapp på enten App Store eller Google Play, så får du adgang til et virtuelt naturunivers, hvor du kan opdage, lære og sanse naturen på en helt ny måde.

Til åbningen søndag vil du kunne varme dig på gratis kaffe fra Fairtrade By København, slukke den lette sult med gratis mad fra Madskolen Jorden Rundt, lave snobrød over levende bål, låne bøger fra Vesterbro Biblioteks mobile bibliotek, eller hygge dig med de mange andre aktiviteter på dagen. Det varer fra kl. 11.00-14.00.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

|

Nøgne sandheder på bodegaen

FOTOGALLERI. Da Vesterbro smed facaden