Initiativtagerne Emma Slebsager og Johanne Stenstrup har indgået et samarbejde med Empire Bio og kan allerede i januar 2017 begynde at sælge billetter til den første tankevækkende film. Pressefoto
in ,

Tag i biffen i Empire og bliv klogere på bæredygtighed

BÆREDYGTIG BIO. To ildsjæle fra Nørrebro vil i 2017 gøre bydelen klogere på bæredygtighed og forbrug ved at vise dokumentarer om emnet i Empire.

Af julie stougaard

js@minby.dk

DOKUMENTARER: Fra begyndelsen af februar kan du tage i Empire og se dokumentarer, som ellers aldrig når biograferne.

Film som sætter tankerne i gang og tvinger én til at se på livet med nye øjne.

Det er de to Nørrebro-ildsjæle Emma Slebsager og Johanne Stenstrup fra webmagasinet ’Sustain Daily’, som har indgået samarbejdet med Empire Bio, og du kan allerede nu købe billetter til den første film ’Minimalism: A Documentary About the Important Things’.

Emma Slebsager og Johanne Stenstrup har i 2016 holdt flere udsolgte filmvisninger med den positive klimadokumentar ’I morgen’, og de er sikre på, at borgerne på Nørrebro vil interessere sig for disse typer dokumentarer.

»Vi ved, at der er et stort publikum til dokumentarer om miljø og klima, og derfor vil vi gerne give folk muligheden for at få en endnu bedre filmoplevelse ved at se dem i en rigtig biograf«, siger Johanne Stenstrup i en pressemeddelelse.

Et grønt Nørrebro

»Grunden til, at vi har valgt netop Empire Bio, er, at vi begge bor på Nørrebro og kan mærke, at her sker masser af grønne ting for tiden. Det inspirerer os meget. Især området omkring Guldbergsgade er i en god udvikling mod at blive et af Københavns bæredygtige kvarterer,« siger Emma Slebsager i en pressemeddelelse.

Filmen ’Minimalism: A Documentary About the Important Things’ vises i Empire Bio 8. februar og handler om at eje mindre men leve mere og sætter et kritisk fokus på vores forbrugssamfund.

Billetter koster 100 kr. og kan købes på www.billetto.dk/sustain-daily.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Kæmpe beskæftigelsesindsats i Mjølnerparken rundt om hjørnet

Nu testes der fliser på Den Røde Plads