Peter Langdal står for iscenesættelsen af Efter Brylluppet
in

Langdal går tilbage til Betty

MUSICAL. Det er Peter Langdal, der står bag iscenesættelsen af Susanne Biers film Efter Brylluppet. Musicalen har premiere til efteråret på Betty Nansen.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

BETTY NANSEN: Instruktøren Peter Langdal vender hjem til Betty Nansen Teatret. I samarbejde med Aarhus Musikteater præsenterer Betty Nansen til efteråret musicalversionen af Sussanne Biers film ’Efter Brylluppet.

Det offentliggjorde Betty Nansen Teatret mandag formiddag på et pressemøde.

Ideen om at iscenesætte Biers film kommer fordi Musikhuset Aarhus havde brug for et kreativt oplæg på et scenisk koncept, til støtte for Aarhus bys ansøgning om at blive Europæisk Kulturhovedstad 2017 – derfor bad huset Jesper Winge Leisner, Executive Producer og projektudvikler for The One and Only Company, om at udarbejde et forslag, der satte tankerne i gang omkring at knytte tre af Susanne Biers mest populære film sammen i en trilogi, Brødre, Elsker dig for evigt og Efter brylluppet.

Tilbage til teatret

Sidstnævnte bliver en musical, der vises på Betty Nansen Teatret til efterår.

Og det er Peter Langdal, der står bag iscenesættelsen:

»Det bliver helt fantastisk at komme tilbage til teatret, hvor er det bare fedt, og hvor jeg glæder mig til at komme igang med alle jer skuespillere og sangere,« sagde en begejstret Langdal til pressemødet.

På scenen vil publikum opleve Cecilie Stenspil , Flemming Enevold, Barbara Moleko og i rollen som den hjemvendte Jacob er Erann Dori, som også har en fortid på Betty Nansen Teatret i musicalen Hair.

Hjerter og hjerner

»Erann DD skal spille Mads Mikkelsen,« grinede Langdal med henvisning til filmen, hvor Jacob spilles af netop Mads Mikkelsen.

Musicalen Efter Brylluppet er et musikalsk og etnisk farvefyrværkeri, som taler til både hjerner og hjerter.

Grundlæggende handler historien i Efter Brylluppet om hvad der sker med mennesker, når gulvtæppet bliver trukket væk under dem.

»Det interessante i historien er, hvad der sker med kærligheden, når man skal opfinde den på ny,« sagde Peter Langdal sagde.

Hvad synes du om artiklen?

0 points
Upvote Downvote

Total votes: 0

Upvotes: 0

Upvotes percentage: 0.000000%

Downvotes: 0

Downvotes percentage: 0.000000%

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.

Loading…

Amager Bladets Nytårsquiz: Karen den eneste med 12 rigtige

Flygtninge kom indenfor