Vind billetter til Flying Superkids

KONKURRENCE. Vi udlodder 5×2 billetter til Flying Superkids, der kommer til Valby Hallen i mellemjulen.

Af Christian M. Olsen

cmo@minby.dk

SHOW: De sprudlende Flying Superkids giver prøver på deres akrobatiske evner ved tre shows mellem jul og nytår. Udover showet vil der være kæmpe aktivitetspark og verdens største hoppepude på intet mindre end 315 kvadratmeter.

De tre shows i Valby Hallen markerer også en verdenspremiere for de populære børneakrobater fra Aarhus. Det er første gang nogensinde, at de sætter deres kæmpe aktivitetspark op indenfor.

»Med aktivitetsparken giver vi børnene en fed mulighed for at prøve sig selv af og måske finde en indre gymnast, sanger eller danser,« siger direktør i Flying Superkids, Søren Stoklund.

Der er plads til 1500 på tribunerne til alle tre shows, og billetterne sælges efter først til mølle-princippet. Se mere på www.flyingsuperkids.com

I samarbejde med Flying Superkids udlodder vi 5×2 billetter til et af de tre shows. For at deltage i konkurrencen, skal du klikke dig ind på minby.dk, hvor du finder konkurrencespørgsmålet. Svarer du rigtigt, deltager du i lodtrækningen. Sidste frist for at deltage er mandag 19. december kl. 10. Vinderne får direkte besked.

[iphorm id=”21″ name=”Superkids 2016″]

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Pigerne nærmer sig målet

Bellahøj Kirke vender hjem til Frederikssundsvej