Så synger vi. Julemanden var i hopla sammen med sin kone. Godt 1000 menensker var med til at starte jule for alvor i Vanløse med juletræ

Lys i øjne, juletræ og over gaden

Julehygge. Over 1000 børn og forældre var på plads med juleglimt i øjnene, da byens juletræ blev tændt. Bagefter blev julebelysningen tændt over Jernbane Alle. I sandhed en god start på julen i Vanløse.

Af Jan Diament

jan@minby.dk

I julestemning: Øjnene skinnede om kap med julelysene på byens juletræ da godt 1000 børn, forældre og bedsteforældre sang julesange, hvor selveste julemanden og hans kone sang for, tændte juletræet og delte 400 godteposer ud, sponsoreret af Kronen Vanløse, Vanløse Lokaludvalg og Dominos pizaa.

Juletræet er i år flyttet til Jernbane Alle 45, og pladsen var trang, men det hele forløb fint og man nøjedes med at lade julemand og kone danse om juletræet denne gang.

Efter at julemanden havde fået kram og givet high five til mange børn, blev der delt godteposer ud. Og der var taget højde for, at alle børn skulle have en pose.

Kort tid efter marcherede Vedbæk Pigegarde iført nissekostume gennem Jernbane Alle efter at byens julebelysning var blevet tændt. Det er erhvervsforeningen GEV, der har sørget for det store arbejde at sætte det op. Efter at Vedbæk Pigegarde havde spillet festlige julemelodier var der varm kakao og gløgg med juleboller til.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

CPH Dans fik taget til at løfte sig

På den 2. side set – Juleaften