Ejendomsmægler og frederiksbergborger Adam Schnack har netop udgivet bogen Boligdrømme

Drømmen om en lækker bolig

BOG. Ejendomsmægler Adam Schnack – kendt fra boligprogrammet ‘Blændende Boliger’ – har netop skrevet bogen Boligdrømme, hvor især frederiksbergske boliglækkerier er i fokus.

Af Anja Berth

abe@minby.dk

BOLIG: Tag med til Fuglebakkekvarteret, Femte Juni Plads og Frederik VIs Allé med bogen ’Boligdrømme’, der netop er udkommet på forlaget Frydenlund.

Forfatteren er ejendomsmægleren Adam Schnack, der er kendt fra TV2-programmet ’Blændende Boliger’ og også selv er frederiksbergborger.

I bogen tager han læseren med til de byrum, han selv er vild med, og som betyder noget for ham.boligdroemee

Han fortæller om sin passion for arkitektur, livet og menneskerne på Frederiksberg, og hvis du selv er vild med at glo på bygninger, underfundige kringelkroge i murværk samt stillige tårne, så er der masser af inspiration og viden i bogen.

Skjulte signaler

»Boliger inspirerer mig og overrasker mig. Jeg elsker at lade steder tale deres eget sprog, og jeg gør alt, hvad jeg kan for at opfange et steds skjulte signaler,« siger Adam Schnack.

Adam Schnack håber, at bogen kan inspirere læserne og borgerne på Frederiksberg til at lægge mere mærke til kendte og ukendte byrum og bygninger.


SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Ost, ost, ost, ost, ost, jeg må ha’ ost …

Vær med til at samle ind til flygtninge