Politisk torsdagsbar

Politik. Frederiksberg har nu fået en ny demokratisk platform – af en mere underholdende og muntert tilsnit end sædvanlig.
 
Af Michael Engelbrecht
 
Nu behøver man ikke længere tage ind til byen, hvis man vil diskutere samfundsproblemer med diverse politikere og  kommentatorer ditto.
For Michael Boman Hvid, der er i bestyrelsen i LAU København og LA Frederiksberg, har taget initiativ til Politisk Torsdagsbar, hvor der skænkes op den anden torsdag i måneden på Restaurant Promenaden på Frederiksberg Allé. Her er der tværfaglig debat eller oplæg med fremtrædende politikere eller dygtige foredragsholdere. Til Politisk Torsdagsbar kan man opleve en god debat / oplæg i hyggelige rammer alt imens man nyder en drink eller en kold øl.
– Jeg har startet Politisk Torsdagsbar, da jeg gerne vil have en lokal debataften på Frederiksberg. Jeg ser Politisk Torsdagsbar som det perfekte sted, hvor politisk interesserede kan komme og se en spændende debat / oplæg, samtidig med at de kan stille spørgsmål til oplægsholderen / debattørerne, fortæller Michael Boman Hvid.
Den første Politisk Torsdagsbar blev holdt 13. okt.  og var en stor succes med omkring 50 deltagere til debat. Det til trods for at mange potentielle deltagere samtidig deltog i Frederiksberg Fondens uddeling af årets Frederiksberg Priser.
Her diskuterede de to folketingspolitikere Jan E. Jørgensen (V) og Christina Egelund (I) fremtidens EU. Den næste Politisk Torsdagsbar afholdes torsdag. 10. nov. kl. 18.30.  Her kommer den tidligere TV2 direktør, Per Mikael Jensen. Emnet er mediernes fremtid, og hvorfor vi snart slipper for en del af licensen. 
SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

40 års knivskarpt humør med Slagter Lars

Lokal terrorist