Vintertræning i DSR. Foto: Christian Grønne.

Kan man ro om vinteren?

SVANEMØLLEHAVNEN: Onsdag 26. oktober klokken 19.30 slår Danske Studenters Roklub (DSR) dørene op for nysgerrige, der har lyst til at høre nærmere om roklubbens alsidige vinteraktiviteter.

Når de lyse sommeraftener er bag os, temperaturen falder og efteråret for alvor har meldt sin ankomst, går roerne på land.

DSR i Svanemøllehavnen har et omfattende og varieret vintertræningsprogram. Det betyder, at du henover vinteren finder træningsmuligheder for enhver smag, så du både kan holde dig i gang og møde nye som gamle klubkammerater. Programmet omfatter så forskellige aktiviteter som træning på romaskine, gymnastik, yoga, kajakpolo i svømmehal, badminton og orienteringsløb (udendørs).

På alle niveauer

Træningsaktiviteterne arrangeres typisk af klubbens medlemmer, og der er altid mulighed for at finde på en ny aktivitet at invitere kammeraterne med til.

Om sommeren træner klubbens medlemmer både på Øresund og Bagsværd sø. Om vinteren, hvor mulighederne for at ro på vandet er få, skifter roernetil aktiviteter på land, som primært foregår i klubhuset på Strandvænget 55 i Svanemøllehavnen.

Kommer man i klubben for at træne på en romaskine er det således ikke noget særsyn at opleve nybegyndere, tidligere og kommende OL deltagere sidde side om side i træningslokalet, lave gymnastik sammen på første sal eller løbe i skoven sammen på et af klubbens orienteringsløb.

Som indledning på vintersæsonen inviterer DSR til infoaften onsdag 26. oktober klokken 19.30. Her er der mulighed for at høre nærmere om klubben og de mange forskellige aktiviteter, møde klubbens medlemmer og – hvis man har lyst – prøve en tur på en romaskine. Alle er velkomne – man skal ikke melde sig til på forhånd, men bare dukke op. /jape

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Jacob Schneider

Om journalisten Jacob Schneider

Journalist på Amager Bladet og City Avisen. Lokalområdet særligt omkring Amagerbro og Sundbyerne har været en del af mit liv gennem snart 25 år på godt og ondt. Jeg går op i menneskers historier inden for kultur, sport, trafik, politik - og alle de andre ting, der påvirker folks liv og levned. Mail: jape@minby.dk. Tlf.: 26169647.

Østerbro Avis blev hædret

Ny luftmåler har større afstand til biltrafik