Nu er der til gengæld plads til at vokse og gro.

Mere plads til begejstring

Frigørelse: De gamle lindetræer langs Dag Hammarskjölds Allé har fået bedre plads

Det er nemlig ikke kun cyklister, der kan glæde sig over, at cykelstien på Dag Hammerskjölds Allé mellem Classensgade og Kristianiavej har fået et eftersyn, som blandt andet betyder, at kantsten og vandrender er blevet rettet op.

Teknik- og miljøforvaltningen benyttede chancen, nu der allerede skulle graves, til at befri de fire gamle lindetræer ud for nr. 32-36 for en masse asfalt, der har forringet tilførslen af både ilt og vand til træet. Som billederne viser, har træerne nu fået meget mere plads at brede sig på.

SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

ATP ejer nu Østerbros perle

Østerbro Avis blev hædret