|
Miriam Zeslers definition på det gode liv: »En fornuftig og well-shaken champagne-cocktail af kærlighed
in

Haha 😆

HELT PERSONLIGT: Miriam Zesler

Hvad optager dig mest lige nu?
»Det amerikanske presidentvalg, debatklimaet herhjemme, opvarmningen til de politiske forhandlinger i efteråret på Christiansborg, flygtningesituationen i Europa. Det er en arbejdsskade, at det også fylder, når jeg har fri. Men min familie og mine venner optager mig nu også altid.

Hvad har senest gjort dig glad?

»En hel fantastisk sommer med min mand og mine børn, hvor vi alle var helt nede i tempo gennem Spanien, Frankrig, Tyskland og med vennerne på Bornholm.«

Hvad ærgrer dig mest for tiden?
»Jeg bruger ikke tid på ærgrelse, angst, skuffelse og bekymring. De er alle sindssygt dårlige rådgivere.«

Hvornår er Frederiksberg smukkest?
»Frederiksberg er altid smuk, men når jeg kører mine børn i ladcyklen gennem det saftig-grønne, forventningsfulde forår eller går tur med veninder i farvepaletten af gul, rød og brun i efteråret, så suser blodet kraftigere i mine årer.«

Hvilken kulturbegivenhed har du senest været til?Blå bog

»Jeg glæder mig sindssygt til at spise ved langborde på fredag på en aflukket Frederiksberg Allé sammen med min veninde, Trine. Det er en del af Copenhagen Cooking.«

Hvad ser du som din største succes?

»At mine to mini-mennesker (døtre) er gode, respektfulde, fornuftige, reflekterende, nysgerrige, søde, kærlige, sjove piger – og alligevel helt deres egne.«

Hvad gør du for at holde kroppen i gang?

»På en venindes anbefaling har jeg fået verdens måske stærkeste mand som personlig træner. Han gør træning til noget sjovt, varieret og udfordrende og giver mig lyst til at træne og blive stærk. Og så er han sjov. Jeg prøver også at få tid til yoga for at rense hjernen lidt.«

Hvad er din største last?

»Mig selv. Jeg har altid lidt for travlt, fordi jeg vil det hele.«

Hvad er det gode liv for dig?

»En fornuftig og well-shaken champagne-cocktail af kærlighed, godt helbred og frihed. Serveret på en bund af italiensk mad og franske oste.«

Hvad glæder du dig til?

»Jeg glæder mig til et interview med en kunstner, jeg skal lave, som jeg respekterer højt. Til at besøge min korrespondent-veninde i USA i september og følge valgkampen i sidste heat. Og til at kysse min mand, når han kommer hjem.«


SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Afgørelse om Postgrunden trækker ud

Indsamling og Pokemon-jagt