»Glæden ved at få en dejlig og velskabt søn er fantastisk

Haha 😆 Like 👍

HELT PERSONLIGT: Karin Mortensen

Hvad optager dig mest lige nu?
»Det gør min nyfødte dreng, Thorbjørn. Det er vores første barn, så der er en masse ting, vi skal lære og samtidig tilpasse os. Jeg bruger også en del tid på at etablere en ny fysioterapeut-klinik. Efter endt barsel starter jeg – sammen med fire andre fysioterapeuter – selvstændig klinik i Gothersgade. Det glæder jeg mig utrolig meget til.«

Hvad har senest gjort dig glad?HP

»Den er nem. Glæden ved at få en dejlig og velskabt søn er fantastisk. Men min mand gør mig også glad hver dag. Fordi han er en fantastisk far, og fordi han altid bakker op og støtter mig i mine mange projekter.«

Hvad ærgrer dig mest for tiden?
»At vi ikke har et funktionsdygtigt køkken. Vi er desværre løbet ind i utilregnelige håndværkere flere gange. Det har forlænget vores køkkenprojekt i snart tre måneder. Det irriterer mig grænseløst, at man ikke kan stole på folk.«

Hvornår er Frederiksberg smukkest?
»Jeg er opvokset på en gård, der støder op til en skov, lidt uden for Aarhus. Selvom jeg elsker bylivet, så savner jeg skoven. Det er nok også derfor, jeg elsker haverne på Frederiksberg så meget. Frederiksberg Have og Landbohøjskolens Have er favoritterne.«

Hvilken kulturbegivenhed har du senest været til?

»Jeg ville gerne kunne sige, at min mand og jeg er meget kulturelle, men det er vi ikke. Vi kan dog godt li’ at tage på Lousiana.«

Hvad ser du som din største succes?

»I privaten er det min mand og min søn. I håndboldkarrieren er det være min OL-guldmedalje i Athen i 2004. Finalen blev afgjort i en straffekastkonkurrence. Det er enhver keepers drøm, for man har alt og vinde og intet at tabe.«

Hvad gør du for at holde kroppen i gang?

»Jeg løber, spinner og styrketræner. Da jeg spillede håndbold, pådrog jeg mig en rygskade, så jeg er tvunget til at træne resten af livet. Jeg trives dog med det, for jeg kan godt li’ at få sved på panden.«

Hvad er din største last?

»Det er klart lakridser. Dem kan jeg simpelthen ikke stå for. Favoritten er lakridspiber – eller ’snadder’, som vi kalder dem.«

Hvad er det gode liv for dig?

»Min mand og jeg er store livsnydere, så herhjemme er det gode liv god mad og vin i godt selskab eller ude på en ny restaurant, hvor stemningen og atmosfæren er i centrum. Derudover elsker jeg at rejse med min mand og opleve andre kulturer.«

Hvad glæder du dig til?

»Til at tilbringe en sommer i det danske sammen med min lille, nye familie. Og så glæder jeg mig også til at se OL i Rio og følge danskerne, og så selvfølgelig til at starte min egen fysioterapeut-klinik.«


SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Michele bager pizzaer på sin cykel

Indsats og tryghed følges ad