|
»Det havde længe været min drøm at blive skuespiller

Elsker 😍

HELT PERSONLIGT: Lise Koefoed

Hvad optager dig mest lige nu?
»Mit arbejde på Falster med forestillingen ’Reservatet’ har fyldt det meste af min tid siden slutningen af marts. Det er et skønt job med super dygtige og sjove kolleger, som har været med til at gøre den daglige tur til Falster særdeles festlig.«

Hvad har senest gjort dig glad?

»Det var da min familie og jeg for nylig overraskede min storebror i anledning af hans 40-års fødselsdag i forlystelsesparken Liseberg i Göteborg. Vi kom væltende med danske flag og lagkage-masker og gav ham et chok. Han blev selvfølgelig meget glad.«

Hvad ærgrer dig mest for tiden?
»Jeg bruger ikke mange kræfter på at ærgre mig. Men jeg forbløffes over den meget negative tone, der kan fylde især de sociale medier. Hold da op hvor kan folk tale grimt, så snart der kommunikeres ’trygt’ bag skærmene. En ærgerlig tendens.«

Hvornår er Frederiksberg smukkest?Blå bog
»Jeg får altid en øjeblikkelig lykkefølelse, når foråret for alvor sætter ind. Når solen skinner og begynder at varme på den der dragende måde, som man har savnet hele vinteren. Når Frederiksberg Have bliver helt grøn, og når kirsebærtræerne i Allégade blomstrer så smukt. Frederiksberg ved juletid er også noget helt særligt.«

Hvilken kulturbegivenhed har du senest været til?

»Jeg var på Østre Gasværk med min nevø på 8 år og hans ven og se ’Cykelmyggen Egon møder Tommelise’. Det var simpelthen så hyggeligt at dele en teateroplevelse med dem. Jeg har selv spillet på Gasværket. Det er et af de smukkeste teatre.«

Hvad ser du som din største succes?

»Da jeg i 2007 modtog brevet om, at jeg var kommet ind på Statens Teaterskole. Det havde længe været min drøm at blive skuespiller, og så lykkedes det. Det var da stort.«

Hvad gør du for at holde kroppen i gang?

»Jeg er bestemt ikke en sportspige, så jeg har altid skulle tage mig sammen for dyrke motion. Jeg vil allerhelst snydes til at bevæge mig, så jeg ikke har fokus på at forbrænde kalorier. Det kan for eksempel være, når man danser en hel nat i byen eller traver rundt en hel dag i en storby, cykler en lang tur til stranden eller spiller spil i haven. Eller hvis man har en fysisk rolle på teatret. Dem er jeg vild med.«

Hvad er din største last?

»Sukker. Jeg har altid haft den vildeste sukkertrang. Jeg er blevet liiidt bedre til at tøjle den med alderen, men jeg elsker simpelthen lakrids og chokolade – især kinderæg og skildpadder.«

Hvad er det gode liv for dig?

»Det handler først og fremmest om de mennesker, jeg omgiver mig med, og jeg kan heldigvis sige, at jeg har et rigtig godt liv.«

Hvad glæder du dig til?

»Til sommerferie på Sicilien med kæreste og familie. Og til at spille med i ’Hodja fra Pjort’ på Folketeatret til efteråret.«


SYNES DU OM ARTIKLEN?
KLIK PÅ LINKET OG TILMELD DIG VORES NYHEDSBREV

OBS: Denne artikel er mere end 6 mdr. gammel

Skriv et svar

Bo Børresen

Om journalisten Bo Børresen

Jeg har været journalist på en række københavnske lokalaviser siden 2001 og skrevet om stort og småt på Frederiksberg og i Valby og Sydhavnen.

Nyd en grøn søndag i Utterslev Mose

VIND BILLETTER: Jazz ved vandkanten